Ceea ce seva întampla cu Danny Boyle si noul film James Bond
237 Vizionari
Ceea ce seva întampla cu Danny Boyle si noul film James Bond
5 (100%) 1 vote

Ceea ce seva întampla cu Danny Boyle si noul film James Bond

Gen:

Ceea ce seva întampla cu Danny Boyle si noul film James Bond

Regizorul Sam Mendes a supravegheat ultimele doua filme ale seriei de film James Bond, Skyfall si Spectre, dar Mendes a anuntat în 2016 ca nu se va mai întoarce la Bond 25, MGM si Eon Productions au cautat pe cineva nou, ultima ieșire ca 007. Ieri, a aparut stirea ca cel mai recent procuror pentru slujba lui Danny Boyle din “Slumdog Millionaire”. Desi a fost raportat ca o oferta oficiala nu a fost trimisa înca lui Boyle, se presupune ca Boyle realizeaza deja o poveste a lui Bond 25 cu unul dintre partenerii sai de scriere.

Se presupune ca Danny Boyle lucreaza în prezent cu partenerul sau Trainspotting, John Hodge, pentru a elimina ideea lui Boyle’s Bond 25. Daca totul merge bine, acesta ar fi filmul James Bond pe care îl va conduce Boyle. În raportul sau, Deadline a comparat efortul creativ cu modul în care Quentin Tarantino lucreaza cu scriitorul The Revenant, Mark L. Smith, cu privire la ideea lui pentru un film Star Trek cu un R.

Vor fi înca cateva luni înainte ca Hodge sa termine scenariul Bond 25 si de acolo se va întampla unul din cele doua lucruri. În cazul în care MGM si Eon vor face parte din ceea ce a scris Hodge, atunci vor renunta la povestea Bond 25, scrisa de Neal Purvis si Robert Wade (care a scris si Casino Royale, Skyfall și Spectre), iar Boyle va fi la bord pentru a regiza filmul . Cu toate acestea, daca MGM si Eon vor decide sa se tina de scenariul lui Purvis si Wade, atunci Boyle nu va conduce Bond 25, iar companiile vor continua sa caute un nou director. În vara trecuta, s-au raportat ca Denis Villeneuve, David Mackenzie si Yann Demange au luat în considerare carma Bond 25, de si Villeneuve sa retras mai tarziu datorita faptului ca era ocupat cu Dune si alte proiecte. De asemenea, Christopher Nolan a confirmat recent “categoric” ca nu va conduce urmatoarea aventură James Bond.

Atât Trainspotting, cât și continuarea lui din 2017, T2 Trainspotting, au fost întâlnite cu numeroase recenzii pozitive, așa că dacă Danny Boyle și John Hodge creează împreună o poveste Bond 25, atunci este un pariu bun că va fi ceva interesant. Din moment ce acesta va fi cel de-al cincilea și ultimul timp al lui Daniel Craig, jucându-l pe James Bond, este important ca mandatul său să se încheie cu un bang și acești oameni ar putea avea viziunea creatoare potrivită pentru a face acest lucru. De fapt, chiar dacă Danny Boyle scorurile la Bond 25, nu va fi prima dată când a regizat ceva care implică James Bond al lui Daniel Craig. Boyle a organizat ceremonia de deschidere a Olimpiadei din 2012, iar o parte din acesta a văzut-o pe Bondul lui Craig într-o scenă de acțiune în care a venit regina Elizabeth al II-lea.

Bond 25 este programat sa apara în cinematografe în 8 noiembrie 2019, deci stati la Cinemafilm.ro pentru mai multe actualizari despre dezvoltarea filmului, inclusiv daca Danny Boyle va fi cel care îl va conduce. Între timp, puteți afla ce filme sosesc în acest an prin navigarea în programul nostru de lansare din 2018.

Ceea ce seva întampla cu Danny Boyle si noul film James Bond

Ai vazut acest film? Poti lasa un comentariu in casuta de mai jos..?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.