, Filme 2019, Filme Noi 2020, Premiera Cinema
147 Vizionari

Filme 2019. Topul celor mai bune filme ale anului 2019

Gen:

Filme 2019. Topul celor mai bune filme ale anului acum pentru toti iubitorii si pasionatii de filme, iata, 2019 vine si el cu o multime de pelicule pe care publicul spectator le asteapta inca din anul 2018, cand s-au confirmat filmarile.

Un prim film este Rambo 5
Batranul Sylvester Stallone se intoarce intr-o serie care la consacrat. Un personaj legendar se pregateste sa revina în actiune. De data aceasta, protagonistul declara razboi unui cartel de droguri mexican, ce o rapeste pe fiica unui prieten de-al sau.

Alita: Battle Angel

Alita Battle Angel este centrat pe Alita, o tanara cyborg fara amintiri, care realizeaza ca are o cunoastere instinctiva a misterioasei tehnici de arte martiale Panzer Kunst. In încercarea de a-si recapata memoria, Alita strabate tinuturile pustiite ale lumii dominate de prezenta obsedanta a minunatului oras plutitor Tiphares.

The Last Full Measure

Actiunea se deschide cu Scott Huffman care se afla într-un permanent conflict cu politicienii de la Washington. La scurt timp se aliaza cu veterani ai Operatiunii Abilene pentru a convinge Congresul sa-i decerneze Medalia de Onoare postmortem unui medic curajos din Fortele Aeriene, William Pitsenbarger. Acesta a salvat vietile a peste 60 de puscasi marini prinsi într-o ambuscada, in Vietnam.

Hellboy

In Hellboy o noua confruntare dintre bine si rau se transforma într-o lupta mult prea periculoasa si sangeroasa. Sfarsitul lumii poatee se apropie, un deznodamant pe care Hellboy încearca sa îl evite cu orice pret.

Shazam

Tanarul Billy Batson e suficient sa strige SHAZAM! si se transforma în supereroul adult Shazam (Zachary Levi) cu ajutorul unui batran magician. Shazam are inima unui copil şi face cu versiunea sa adulta ceea ce ar fi facut orice adolescent cu superputeri – se distreaza!” Shazam este hotarat sa testeze limitele puterilor sale. Dar va avea de-a face cu fortele Raului, controlate de dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong).

The Irishman

Un asasin al mafiei reface firul evenimentelor ce au dus la uciderea gangster-ului Jimmy Hoffa. Dupa romanul lui Charles Brandt „I Heard You Paint Houses: Frank ‘The Irishman’ Sheeran and the Inside Story of the Mafia, the Teamsters, and the Final Ride by Jimmy Hoffa”.

Captain Marvel

Primul film Marvel cu o supereroina în centrul atentiei. Carol Danvers e o pamanteanca ce preia structura genetica a iubitului ei Captain Marvell în urma unui accident distrugator. Carol Danvers va fi în stare sa-l urmareasca pana la capatul Universului pe Yon-Rogg, comandantul Kree, cel care a provocat accidentul.

Godzilla: King of the Monsters

Pelicula o aduce pe Godzilla într-o confruntare decisiva cu unii dintre cei mai populari monstri din istoria culturii populare. Noua poveste urmeaza eforturile eroice ale agentiei criptozoologice Monarch, în timp ce membrii ei se confrunta cu o serie de monstri de dimensiuni colosale, inclusiv cu Godzilla, care se va confrunta cu Mothra, Rodan si cu rivalul sau final, monstrul cu trei capete King Ghidorah.

X-Men: Dark Phoenix

În timpul unei misiuni de salvare în spatiu, Jean este aproape ucisa cand este lovita de o forta cosmica misterioasa. Odata ce se întoarce acasa, aceasta forta nu numai ca o face infinit mai puternica, dar mult mai instabila. Lupta cu aceasta entitate în interiorul ei, Jean îsi dezlantuie puterile în moduri pe care ea nu le poate întelege si nici nu le contine.

Polaroid

Polaroid este un film de groaza american supranatural, regizat de Lars Klevberg. O adolescenta singura, Bird Fitcher, se loveste de un vechi Polaroid si, în curand, descopera ca camera are un secret groaznic: oricine face o fotografie cu ea are un sfarsit tragic si violent.Filme 2019. Topul celor mai bune filme ale anului 2019

Ai vazut acest film? Poti lasa un comentariu in casuta de mai jos..?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.