Filmele Transformers sunt reinfiintate dupa Bumblebee ? - CinemaFilm.ro
Filmele Transformers sunt reinfiintate dupa Bumblebee ?
644 Vizionari

Filmele Transformers sunt reinfiintate dupa Bumblebee ?

Gen:


Transformatorii au fost deja o proprietate intelectuala valoroasa timp de mai multe decenii, înainte de lansarea primului film de actiune live în 2007, dar nu exista nici o îndoiala ca seria de filme a amplificat chiar si mai mult robotii în popularitate. Începand cu luna iunie, exista cinci filme din serie, iar cea de-al saselea va fi spinoff-ul Bumblebee, care va veni în cinema în decembrie. Cu toate acestea, dupa aventura Autobotul galben a fost lansat, Paramount Pictures intentioneaza sa reporneasca întreaga franciza.

În prezent, Transformers 6 este programat sa apara pe 28 iunie 2019, iar în 2015, o sala de scenaristi a fost asamblata pentru a gasi sequeluri, prequels si spinoffs care ar transforma seria de film Transformers într-un univers cinematografic complet. Cu toate acestea, TFW 2005 a auzit de la Hasbro, compania care produce jucarii Transformers de la început, la Targul de jucarii 2018 Hasbro Investor Preview ca Paramount a adus o noua echipa pentru a “reseta” dupa lansarea lui Bumblebee. În timp ce o astfel de actualizare merita luata cu un bob de sare, merita mentionat si faptul ca Transformers 6 a fost eliminat din armele lui Hasbro-Paramount de filme viitoare. De asemenea, a fost raportat ca, în cadrul noului sau acord cu Paramount, Hasbro se presupune ca va avea un control mai mare asupra acestor filme, inclusiv a celor care sunt verzi.Filmele Transformers sunt reinfiintate dupa Bumblebee ?

Ai vazut acest film? Poti lasa un comentariu in casuta de mai jos..? Va invitam sa va spuneti parerea dvs. si sa folositi un limbaj adecvat, nu folositi cuvinte obscene, injurii, etc. Comentariile care includ astfel de cuvinte vor fi sterse.Va multumim pentru intelegere!

Your email address will not be published. Required fields are marked *