Ready Player One a testat, iata ce spun oamenii
326 Vizionari
Ready Player One a testat, iata ce spun oamenii
5 (100%) 1 vote

Ready Player One a testat, iata ce spun oamenii

Gen:

Ready Player One a testat, iata ce spun oamenii

La începutul acestui weekend, a fost lansat un anunț special în Austin, Texas, cu Warner Bros., care arata ca Festivalul de Film SXSW va vedea premiera mondiala a lui Steven Spielberg, Ready Player One. Acum, ca screening-ul a scazut, cu cativa profesionisti de film în public, iar primele reactii la caracteristica sunt online.

Screening-ul a avut aparent unele probleme tehnice, care se ocupa de probleme de sunet si ecranul se blocheaza in cel de-al treilea act, dar in cele din urma a terminat, lasand oamenii acolo sa-si exprime public gandurile lor. Vom începe cu gazda TCM si FilmStruck, Alicia Malone, care a oferit un pic de critica oferind în acelasi timp publicului din Austin ca a devenit absolut nutuitor pentru film. Ea recomanda în mod clar citirea romanului lui Ernest Cline în primul rand, dar în general are lucruri pozitive de spus despre Ready Player One:
Alicia Malone

READY PLAYER ONE:Referintele culturii pop au o multime de distractie placuta, geniala pentru a vedea totul împreuna pe marele ecran. Am vrut doar mai mult din lumea reala si mai multa poveste de caractere. Eu cu siguranta recomand sa cititi prima carte!

ErikDavis
#ReadyPlayerOne este clasicul Steven Spielberg. El are referintele, efectele feroce si coloana sonora a anilor ’80, sigur, dar si farmecul, inima, umorul si un scor fantastic al lui Alan Silvestri. Mi-a placut si am facut aceasta multime #SXSW. Fii entuziasmat pentru asta!

Etichete:

Ready Player One a testat, iata ce spun oamenii

Ai vazut acest film? Poti lasa un comentariu in casuta de mai jos..?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.