Rebootul Transformers nu se poate intampla dupa toate acestea..
1052 Vizionari

Rebootul Transformers nu se poate intampla dupa toate acestea..

Gen:


În prezent, franciza Transformers este compusa din cinci filme, cu un spin-off Bumblebee programat pentru lansare în cursul acestui an. În timp ce majoritatea filmelor din serie au avut un succes foarte mare, înregistrările ulterioare au văzut câteva întoarceri în scădere, ajungând până la cap în Transformers: The Last Knight, care au avut o performanță slabă (comparativ cu restul seriei) birou. Acest lucru a dat crezare zvonului potrivit caruia franciza era în faza de reboot dupa Bumblebee, dar acum Hasbro intra pentru a permite oamenilor sa stie si sa nu creada tot ce citesc. Potrivit managerului de brand Hasbro …

Nu credeti ce auziti, nu va faceti griji.

Nu este tocmai cea mai luminoasa afirmatie din lume, dar Hasbro nu doreste în mod clar ca oamenii sa creada ca exista o repornire. Recent, un raport a scazut sustinand ca Hasbro a declarat la Targul de jucarii 2018 în timpul previzualizarii investitorului ca franciza Transformers va fi repornit dupa lansarea Bumblebee și că Hasbro ar avea un control mai creativ asupra seriilor înainte. În plus, Transformers 6 – care a fost initial programat sa se lanseze pe 18 iunie 2019 – a fost scos din filmul celor de la Paramount-Hasbro. O gramada de sare era înca necesara, dar avand în vedere performanta insuficienta a continuarilor atat critic cat si comercial, era un raport credibil.

Ei bine, Hasbro spune acum sa nu crezi si sa nu-ti faci griji. Potrivit lui Bleeding Cool, cineva de la “Toy Fair”, la trei ore de la prezentarea lui Hasbro, a întrebat despre noile rapoarte despre transformarea lui Transformers. Managerul de brand Transformers a spus “nu credeți ce auziti”. Transformers: Ultimul cavaler a facut o alta continuare, iar o camera de scriitori a fost infiintata pentru a dezvolta mai multe filme, dar este posibil ca Paramount si Hasbro sa inghete in prezent pentru franciza.

Deci, se transforma Transformers în reboot? Este greu de spus în acest moment. Hasbro cu siguranta nu poate merge în jurul spunand ca exista o repornire atunci cand exista încă un film sau mai multe Transformers pe program. În caz contrar, de ce ar trebui oamenii sa mearga sa vada daca nu are nici o importanta seria? Va trebui sa mai asteptam mai multe actualizari în viitor, dar Hasbro pare să îsi mareasca productia de filme. Compania de jucarii are filme pentru G.I. Joe, Micronauts, and Dungeons & Dragons în lucrari, precum si un film de eveniment fara titlu cu Paramount. Cat de precis vor juca Transformatorii, este cineva ghici în acest moment.

Trebuie sa fie mai multe actualizari care sa înconjoare soarta Transformers, astfel încat sa ramanem la CinemaFilm si va vom tine la curent cu mai multe informatii de îndata ce vor deveni disponibile. Pentru toate filmele care se lovesc de Cinema în viitorul apropiat, verificati ghidul de lansare a filmului 2018.

Rebootul Transformers nu se poate intampla dupa toate acestea..

Your email address will not be published.