Terminator 6 Nu era oficial, dar acum este..
334 Vizionari
Terminator 6 Nu era oficial, dar acum este..
5 (100%) 1 vote

Terminator 6 Nu era oficial, dar acum este..

Gen:

Terminator 6 Nu era oficial, dar acum este..

Ca un T-1000 care continua sa vina, franciza Terminator continua sa-si ridice picioarele si sa mearga înainte. Fierbinte ca tocmai Terminator: Genisys, franciza se reporneste din nou, dand înapoi pe singura si adevarata Sarah Connor, Linda Hamilton, precum si pe batranul maestru Arnold Schwarzenegger. Se întampla sub conducerea slujitorului din Deadpool, Tim Miller. Chiar daca filmarea a fost deja în desfasurare si lucrurile pareau sa avanseze, Terminator 6 nu era oficial oficial, dar acum este. Scenaristul Billy Ray a confirmat proiectul si data de începere spunand:

Terminator a primit ieri oficial GREEN-LIGHT. Productia începe în 19 iunie. Adaugati numele meu la lista fanilor foarte fericiti ai Linda Hamilton …

Mai mult sau mai putin am stiut că Terminator 6 se va întampla, dar este bine sa obtineti confirmarea de la Billy Ray pe Twitter ca lucrurile se misca definitiv. Data de începere a lunii iunie este ceea ce am auzit si filmul ar trebui sa fie pe drumul cel bun pentru o data de lansare din 2019. În timp ce franciza sa luptat de ceva timp, exista motive sa fii optimist cu privire la urmatoarea intrare în saga omului robot. Omul care a adus aceasta poveste la viata în primul rand si a livrat unele dintre cele mai bune filme SF din toate timpurile, James Cameron, se întoarce la franciza într-un rol mai activ pentru a ajuta la fosta sa glorie. Tim Miller este, de asemenea, o alegere interesanta pentru a regiza filmul si, speram, el poate onora mitologia în timp ce aduce ceva nou în serie.

Terminator 6 Nu era oficial, dar acum este..

Ai vazut acest film? Poti lasa un comentariu in casuta de mai jos..?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.