Top 5 filme pentru noaptea de Halloween
807 Vizionari

Top 5 filme pentru noaptea de Halloween

Gen:

Mai e putin si vine peste noi Halloween-ul si, daca nu aveti de gand sa va costumati sau sa va decorati casa cu dovleci, speram macar ca veti onora cum se cuvine noaptea infricosatoare a tuturor sfintilor vazand cel putin unul dintre aceste filme clasice.
Halloween (2007)

Spune povestea ingrozitoare a lui Michael Myers, care si-a ucis sora atunci cand era copil. Ulterior, a fost inchis intr-un azil, dar dupa 15 ani a evadat si a decis sa se intoarca in orasul natal, Haddonfield, chiar in ajunul Halloween-ului. Tot atunci, acesta incepe sa terorizeze tinerii, care incepusera sa mearga la “colindat”.

Sleepy Hollow (1999)

Daca vrei sa te “cutremuri” de frica, uita-te la “Sleepy Hollow”, un film a carui actiune se desfasoara in jurul detectivului Ichabod Crane, care a fost trimis intr-un sat pentru a investiga o serie de crime odioase. In timpul cercetarilor, descopera ca nu are de-a face cu un criminal adevarat, ci cu un razboinic supranatural, ce vine de pe taramul mortilor si bantuie satul calare pe un cal negru.

The Rocky Horror Picture Show (1975)

Aduce in prim plan un cuplu obisnuit, Janet si Brad, care este nevoit sa poposeasca o noapte in castelul doctorului Frank-N-Furter, un om de stiinta nebun, care a venit de pe planeta “Transsexual”. Tocmai atunci, adonisul umanoid creat de acesta prinde viata si de aici incep toate “aventurile” celor doi.

Tremors (1990)

Un film infricosator, ce ilustreaza povestea lui Valentine McKee si a lui Earl Bassett. In timpul unei calatorii o intalnesc pe Rhonda Le Beck, o studenta pasionata de seismologie. Ea se afla in acea zona, pentru ca mai multe seismografe au inregistrat miscari ale terenului. Ulterior, incep sa descopere o serie de oameni morti in diferite feluri, din ce in ce mai diverse si ciudate. Insa intamplarile neobisnuite nu se opresc aici. Ei gasesc o creatura deosebita, extrem de infometata.

Little Shop of Horrors (1986)

Un film de dragoste infricosator, al carui personaj principal este Seymour Krelborn, un orfan ce lucreaza intr-o florarie. Acesta este indragostit in secret de colega lui, Audrey Fulguard si se afla in cautarea unei plante misterioase, denumita “Audrey II”. Ulterior, aceasta incepe sa aiba o pofta nebuna de sange, iar Seymour alege sa-si elimine rivalul, astfel ca o hraneste cu dentistul Orin, logodnicul lui Audrey.

Top 5 filme pentru noaptea de Halloween

Your email address will not be published. Required fields are marked *